Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Real el Canario boeken?

Real el Canario boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Real el Canario

Wilt u Real el Canario direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Real el Canario

Real el Canario werd geboren op 27 mei 1974 in Tenerife als Ezequil V Real. Hij wordt gezien als de spirituele vader van de muziekstijl die we tegenwoordig omschrijven als 'urban eclectic'.

Real el Canario begon zijn professionele carrière in 1991 op Tenerife waar hij in korte tijd uitgroeide tot de populairste DJ van het eiland. In 2000 was het tijd om het eiland te verlaten en zich te vestigen in de culturele hoofdstad van Europa, Amsterdam. In een zeer korte tijd werkte Ezequiel zich op de podia van diverse grote festivals als Mysteryland, Dance Valley, Inner City, Ambassador, Luxurush, Paradisco en expornstar. Terwijl meeste mensen refereren aan Real's-Voodoo-that-he-do as 'eclectic', ziet hij zijn stijl simpel gezien gewoon hiphop. "Ik ben een hiphop DJ, ik speel platen vanuit een hiphop perspectief, maar mijn muziek kennis kent geen grenzen."

De unieke mixstijl van Real el Canario heeft hem geliefd gemaakt bij een groot en divers publiek. Hij laat verschillende muziekgenres moeiteloos in elkaar overvloeien: van disco tot merengue, van hip hop tot salsa en van R&B tot reggae. Waar Real ook heeft gedraaid, laat hij zijn publiek stomend en zwetend achter.

Momenteel werkt Real el Canario met zijn partner Eddy Mendez, ook van Tenerife, aan zijn eerste album. Release datum is nog niet bekend, maar ingewijden verwachten deze aan het einde van de zomer. Ondertussen draait hij nog met enige regelmaat op de grote festivals door Nederland. Dit deze Real el Canario o.a. Mystryland, Downtown Festival en de Danceparade te Middelburg aan.

Real el Canario boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Real el Canario zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Real el Canario wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Real el Canario. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Real el Canario te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.