Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Ready2Go boeken?

Ready2Go boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ready2Go

Wilt u Ready2Go direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ready2Go

Ready2Go is een veelzijdige en krachtige band die hun sporen in het commerciële bandcircuit reeds verdiend hebben. De zeer ervaren leden zetten een compleet nieuwe show neer die bestaat uit verschillende muziekstijlen. Voor ieder wat wils dus!! Of je nu houdt van Rock, Pop, Dance, Latin of Nederlandstalige feest muziek, alles komt voorbij in een avondvullend programma.

Door het zeer uitgebreide repertoire kan deze band zich gemakkelijk aanpassen en elke avond succesvol laten verlopen. Ook een avond op maat kan gemaakt worden. Ready2go biedt naast live muziek ook zeer veel mogelijkheden op gebied van licht en geluid, zodat het een spetterend geheel wordt op het podium.

Improvisatie en interactie is voor deze formatie heel belangrijk zodat elke show weer anders is.

Ready2Go boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ready2Go zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ready2Go wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ready2Go. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ready2Go te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.