Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 50 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs/excl. reiskosten
Volledige prijslijst

Re-Piet boeken?

Re-Piet boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Re-Piet

Wilt u Re-Piet direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Re-Piet

Alle stoelen aan de kant... Re-Piet is in het land!!!

Het is zover! De LEUKSTE pieten van de Sint komen rechtstreeks vanuit Spanje met hun eigen professionele kindershow "Het dak er af met Re-Piet!". Deze drie toppers doen hun naam eer aan. Want als je ze eenmaal hebt horen zingen en swingen wil je gegarandeerd meer van ze horen. En dat kan!
Re-Piet heeft zelfs een eigen CD gemaakt. Na het succes van hun eerste single in 2010 “Op de daken gaat het dak eraf”, hebben ze in 2011 nog een single uitgebracht “Sinterklaas blijft eeuwig jong”. Met deze originele en spetterende Sinterklaassong hebben ze ook weer een grote Sinterklaas-HIT van gescoord.
 
Naast deze liedjes nemen ze ook een flinke dosis humor, een hoog feestgehalte én een goed gevulde zak cadeautjes mee die de kids kunnen winnen, tijdens hun geweldige spelshow. Natuurlijk zal Sinterklaas en twee gezellige zwarte pieten de zaal betreden. Het bezoek van de goedheiligman en zijn pieten maken dit grote kinderfeest van 105 minuten (incl. 15 minuten pauze) compleet. Of je nu 0 of 99 bent, Re-Piet nodigt je uit op hun feestje om weer even lekker kind te zijn!

Re-Piet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Re-Piet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Re-Piet wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Re-Piet. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Re-Piet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.