Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 4.475,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Raymond van Barneveld boeken?

Raymond van Barneveld boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Raymond van Barneveld

Wilt u Raymond van Barneveld direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld (Den Haag, 1967) ook bekend als Barney is Nederlands meest succesvolle darter aller tijden. Hij heeft inmiddels maar liefst 7 ´wereldtitels´ op zijn naam staan.

Van gewone volksjongen tot nationale superheld. Door het winnen van deze titel, en de daaraan gekoppelde media-aandacht, kan Raymond, als eerste continentaal Europese speler, vanaf dit moment als professioneel dartsspeler door het leven gaan.

´The Embassy´ wordt een begrip in Nederland en als Raymond in ´99 opnieuw wint, breekt de gekte rond zijn persoon in nog heviger mate los. Maar liefst 5 miljoen Nederlanders zien de finale op tv, Raymond wordt ereburger van Den Haag en hij ontvangt uit handen van Hare Majesteit Koningin Beatrix een ridderorde.

Als Raymond medio '99 zijn enkel blesseert, breken er spannende tijden aan. Is Raymond op tijd fit voor het WK in Zuid Afrika? Ook hier toont Raymond zijn doorzettingsvermogen en winnaarsmentaliteit.

Op de dag van vertrek wordt het gips van zijn been gehaald en reist Raymond met de Nederlandse selectie naar Durban. Twee dagen later prolongeert hij de titel waar het twee jaar eerder allemaal mee begon. Over karakter gesproken!

Raymond van Barneveld is nog steeds regerend wereldkampioen darts. In oktober 2001 zal hij deze titel verdedigen in Maleisië.

Buiten het spelen van toernooien vult Raymond zijn agenda met het geven van dartsdemonstraties op beurzen, tijdens bedrijfsfeesten en bij diverse andere gelegenheden. Ook geeft Raymond masterclasses en clinics, waar op een interactieve manier het bedrijfsleven en topsport met elkaar in verband worden gebracht.

Al vanaf het begin van zijn dartscarrière blijkt Raymond over een uitzonderlijk talent te beschikken. Dit talent brengt hem in 1991 voor de eerste maal naar ´The Embassy´, het Mekka voor elke dartsspeler. Verliest hij in ´91 nog in de eerste ronde, in ´93 bereikt Raymond de laatste 16 en in ´95 is hij als runner up dicht bij de overwinning. Deze tweede plaats is voor Raymond het moment dat hij het zeker weet. Hij zal die titel gaan winnen!

In ´97 begint Raymond aan een ongekende zegereeks. In nog geen half jaar tijd wint hij de officiële wereldtitel in Perth (Australië), het WK koppels (met Roland Scholten)bij de PDC en in januari ´98 The Embassy World Professional Darts Championships. Raymond´s naam is definitief gevestigd.

Raymond van Barneveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Raymond van Barneveld zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Raymond van Barneveld wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Raymond van Barneveld. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Raymond van Barneveld te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.