Twilight Entertainment

     
Raymon Hermans EXCLUSIEF boeken / Inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.800,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Raymon Hermans boeken?

Wilt u Raymon Hermans huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Raymon Hermans vindt u op deze pagina.

Wilt u Raymon Hermans direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Raymon Hermans

Raymon Hermans wordt op 18 maart 1994 geboren in Roosendaal en groeit op in St. Willebrord. In zijn jeugd staat er één ding centraal en dat is muziek, overal waar hij gaat en staat. Al snel was het duidelijk: Raymon Hermans is een geboren artiest. Met de tracks "M`n Favoriet" en "Hypnose" scoort Raymon Hermans in 2016 twee hit-singles in het land waarmee zijn doorbraak een feit is. De pakkende tracks met stevige en dansbare beats worden dan ook door heel Nederland gedraaid door vele DJ’s en ze leveren in korte tijd miljoenen streams op.

Raymon Hermans scoort

De daaropvolgende singles worden stuk voor stuk succesverhalen. Zo scoren verder "Fenomeen ", " Nu of Nooit" en "Al Laat" in de hitlijsten. In oktober 2017 verschijnt het langverwachte zelfgeschreven debuutalbum "M`n Favoriet". Met de single van het album gevallen was Raymon te gast in het AVROTROS NPO1 TV-programma Sterren Muziekfeest Op Het Plein. Met bij elkaar 25 miljoen streams op Spotify en YouTube wordt het album dan ook een enorm succes en is de muzikale basis gelegd.

Raymon Hermans boeken voor een optreden?

Inmiddels heeft Raymon Hermans zo’n 250 optredens per jaar door heel Nederland en zelfs buitenland waaronder bekende festivals zoals Dutch Valley, Intents Festival, Wish Outdoor, Rebirth Festival, Paaspop en 7th Sunday en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Gran Canaria, Salou en Mallorca.

Van festival tot kroeg, van feesttent tot voetbalkantine, zijn tracks M`n Favoriet, Nu of Nooit, Hypnose & Fenomeen, Gevallen en Diamant worden bij iedere show volop meegezongen!

Raymon Hermans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Raymon Hermans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Raymon Hermans wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Raymon Hermans. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Raymon Hermans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.