Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.450,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Ray Klaassen boeken?

Ray Klaassen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ray Klaassen

Wilt u Ray Klaassen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ray Klaassen

Ray Klaassen zong tot nu toe vooral achter de schermen. Ongemerkt hoor je Ray dagelijks in tv-producties en op landelijke radio, bijvoorbeeld in de jingles van Q-music, 100%NL, Radio Veronica en 3FM.
Sinds 2006 vormt Ray Klaassen met producer Joost Griffioen een schrijversduo. Ze schrijven popnummers voor o.a. Gerard Joling, Popstars winnaar Wesley, jong talent Tim Douwsma en Vlaamse ster Gene Thomas. In 2008 brengen zij als experiment de single "Idolaat" in eigen beheer uit. Onverwacht wordt het een hit op 100%NL.

Ray Klaassen besluit de hitlijsten te bestormen en gaat begin 2010 aan de slag in de studio. Zijn nummers zijn pakkende Nederlandstalige radiohits en liggen lekker in het gehoor. Zijn geluid en liedjes worden vergeleken met Marco Borsato en Volumia.

Ray KLaassen was te zien en te horen op RTL 4 in het programma van John de Mol: ‘The Voice Of Holland’. Van de 7000 auditanten eindigde hij bij de laatste 16.

Ray Klaassen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ray Klaassen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ray Klaassen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ray Klaassen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ray Klaassen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.