Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ray Fuego boeken?

Ray Fuego boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ray Fuego

Wilt u Ray Fuego direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ray Fuego

Ray Fuego heeft met zijn 21 jaar al een digitaal oeuvre opgebouwd waar men u tegen zegt. Het begon allemaal met “Fuego parasimpre”, zijn eerste solo project wat werd opgevolgd door de “Bummy Boys” 1 en 2 mixtape samen met GRGY en KC. Eind 2015 bracht hij ook nog een EP genaamd “Siroop ‘N Lottosackas”, en herhaalde eind 2016 dit kunstje met zijn onverwachte “Lonely Christmas” EP.

Ray Fuego is de aanstichter van het punk imago wat rondom SMIB heerst. Zijn muziek komt in eerste instantie sluw en duister over, maar live trekt hij je in een compleet andere werkelijkheid. Zijn extravagante uiterlijk wat gepaard gaat met zijn roekeloze mentaliteit maakt hem ongecontroleerde superster, die zelfs in de intieme setting van De Wereld Draait Door zijn energielevel niet in bedwang kan houden. Maar dit is alleen maar iets positiefs, want Nederhop miste deze energie, tot zijn entree in de rapgame.

Ray Fuego boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ray Fuego zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ray Fuego wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ray Fuego. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ray Fuego te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.