Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Ray Benjamin boeken?

Ray Benjamin boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ray Benjamin

Wilt u Ray Benjamin direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ray Benjamin

Zoals vroeger meegaan met optredens van zijn vader om de kunst van het vak af te kijken is volstrekt niet meer nodig. Volkszanger Ray Benjamin uit Leiden heeft de afgelopen jaren een enorme ervaring opgedaan in het Nederlandstalige circuit en een eigen team om zich heen gebouwd dat werkt aan een volle agenda en meedenkt om het juiste repertoire te selecteren.

Boekingen Ray Benjamin

Ondanks dat hij een prima platencontract had binnengehaald, heeft hij toch besloten met zijn team alles weer in eigen hand te nemen om zijn eigen koers te bepalen. Het resultaat mag er zijn: een voortreffelijke nieuwe single getiteld ‘Dacht Jij Dat Echt’ geschreven door Billy Dans, Hansen Tomas en Mark Pattiapon met achtergrondzang van Kirsten Michel en vakkundig geproduceerd door Hans van Vondelen. De bijpassende videoclip was in vertrouwde handen van Kaska Producties.

Ray Benjamin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ray Benjamin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ray Benjamin wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ray Benjamin. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ray Benjamin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.