Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rave van Fortuin boeken?

Rave van Fortuin boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rave van Fortuin

Wilt u Rave van Fortuin direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rave van Fortuin

Het principe van Rave van Fortuin  is eenvoudig: Schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj-team. Daarnaast staat het sprankelende presentatie-duo je met alle liefde te woord. Dans van der Togt haalt zijn hoge hoed uit het vet en Leontien zoekt haar glitterjurk weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgekliederd met de meest vette en foute muziekstijlen.

Rave van Fortuin boeken

Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op #1 staat in ieders party-playlist.

Rave van Fortuin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rave van Fortuin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rave van Fortuin wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rave van Fortuin. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rave van Fortuin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.