Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 4.250,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Rasti Rostelli boeken?

Rasti Rostelli boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rasti Rostelli

Wilt u Rasti Rostelli direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rasti Rostelli

Roland van den Berg, alias Rasti Rostelli werd geboren op 19 november 1955 in Oranjestad op Aruba.
Op jonge leeftijd, als 16-jarige, merkte Rasti Rostelli al dat hij zich onderscheidde van veel anderen. Beelden in zijn gedachten werden werkelijkheid. Toch zou het nog enige jaren duren voordat hij zich realiseerde hoeveel mensen hij hiermee van dienst kon zijn.

Als er nu in Nederland en Vlaanderen over hypnose gesproken word, dan valt direct zijn naam:........

                                                        Rasti Rostelli

Hij is degene die er voor gezorgd heeft dat toneelhypnose in Nederland en België 'groot' geworden is. Met méér dan 250 shows per jaar en inmiddels méér dan 25 jaar ervaring in hypnose is hij met recht een autoriteit op dit gebied geworden.

In  heel  Europa is er geen enkele  hypnotherapeut  of  hypnotiseur,  met zoveel praktische ervaring als Rasti Rostelli. In de loop der jaren heeft hij méér dan 50.000 personen onder hypnose gebracht en er zijn inmiddels méér dan 800.000 mensen die reeds vol enthousiasme zijn shows hebben bezocht!!

Rasti Rostelli boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rasti Rostelli zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rasti Rostelli wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rasti Rostelli. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rasti Rostelli te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.