Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 15 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: 15 minuten show, 15 minuten meet & greet
Volledige prijslijst

Rapper Sjors boeken?

Rapper Sjors boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rapper Sjors

Wilt u Rapper Sjors direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rapper Sjors

Al vrij jong in kwam Rapper Sjors in aanraking met Rapmuziek. Rapper Sjors kennen we vooral van het tv programma Man Bijt Hond. Direct na de eerste uitzending van Man Bijt Hond kwamen er veel reacties op zijn optreden. Sommigen van zijn fans zochten hem bewust thuis op. Het kon zomaar gebeuren dat op een avond er tientallen fans op zijn stoep stonden.

Het mag duidelijk zijn: Rapper Sjors heeft iets...........Hij is politiek en maatschappij-kritisch en maakt daar Raps over. Dat deed hij over de belastingdienst maar ook over de ouderenzorg en het belastingvoordeel voor de bezitters van oldtimer-auto's en nu ook over het Nederlandse drugbeleid in zijn laatste single "Gratis Wiet". Zijn nummers gaan ergens over. Sjors heeft een nuchtere kijk op de dingen en over onrecht kan Sjors zich behoorlijk opwinden. In de zomer van 2013 kwamen Dave Donkervoort (Purple Studio) elkaar tegen en al snel werd afgesproken samen wat te gaan proberen. Dat resulteerde in "De Ware Liefde" zijn voorlaatste single.

Rapper Sjors Boeken

Duidelijk is nu ook welke kant het opgaat met Rapper Sjors. Vette Funk gemixed met R&B-Hip Hop en Nederlandse maatschappij-kritische teksten maar wel dansbaar.

Rapper Sjors boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rapper Sjors zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rapper Sjors wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rapper Sjors. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rapper Sjors te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.