Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ransom boeken?

Ransom boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ransom

Wilt u Ransom direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ransom

Het begon allemaal in maart 2015, toen Ransom optrad in de beroemde Pussy lounge Wintercircus. Hun naam werd onmiddellijk bepaald door de release van ‘Fistpumpin’ ‘, die een’ ‘massive floor killer’ ‘werd. Het geluid van Ransom staat bekend om de feelgood-vibe die ze weten te verwerken in elk nummer dat Ransom maakt.

Gekleed in pakken, in combinatie met een koffer gevuld met Beats ’n Bills, kun je je beter overgeven, omdat je niet kunt ontsnappen.
Onlangs heeft Ransom de opvolger van ‘Fistpumpin’ ‘genaamd’ Bomberman 2017 ‘uitgebracht en er komt nog meer. In de nabije toekomst zullen ze een remix van ‘All The Ladies’ uitbrengen van LNY TNZ en Ransom werd ook gevraagd om de WHITE-cd van de meest uitverkochte hardere stijlencompilatie te mixen: The Defqon.1 CD.

2017 is naast muziek, ook het jaar waarin hun eigen concept werd geboren, genaamd ‘Ransomnia’, waar verschillende artiesten tijdens deze nachten vol waanzin meedoen aan Ransom. Een ander hoogtepunt was de uitnodiging van Tomorrowland. Naast het spelen op het festival hadden ze de eer om hun verhaal te vertellen in de Tomorrowland-krant.

Ransom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ransom zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ransom wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ransom. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ransom te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.