Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 595,- excl. BTW
  • Opmerking: Nieuwe gage per 29-04-2019
Volledige prijslijst

Randy Watzeels boeken?

Randy Watzeels boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Randy Watzeels

Wilt u Randy Watzeels direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Randy Watzeels

Op 28 Maart 1997 is Randy Watzeels geboren, vanaf zijn 9e jaar is hij al bezig met muziek, alles waar maar geluid uit kwam was hij gek van. Na wat jaren mee te doen met talentenjachten en playbackshows had hij in 2012 de kans gekregen om zijn debuutsingle op te nemen en dat was de start van een mooie toekomst.

Boekingen Randy Watzeels

Inmiddels treedt deze enthousiaste zanger overal in het land op en overal waar hij komt is het een groot feest! Zijn liedjes zoals ''Laat Me Vrij Zijn'', ''Blijf De Hele Nacht Bij Mij'', ''Als Een Komeet'' en ''De Gedachten Aan Jou'' worden overal luidkeels meegezongen. De 19-jarige Randy is hard aan de weg aan het timmeren en dit met succes! ''Ik wil vrolijke, gezellige feestmuziek maken'' dat zijn de woorden van een ambitieuze Randy Watzeels en daarvoor is hij zeker op de goede weg.

Zijn vrolijke klanken en stevige beats komen overal voorbij en zijn bekendheid wordt steeds groter. Op dit moment is Randy nog steeds bezig met het uitbrengen van nieuwe liedjes en het gaat maar door… Hou Randy Watzeels in de gaten!

Randy Watzeels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Randy Watzeels zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Randy Watzeels wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Randy Watzeels. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Randy Watzeels te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.