Twilight Entertainment

     
Ramon Verkoeijen Boeken / Ramon Verkoeijen Inhuren voor optreden
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.950,- excl. BTW
  • Opmerking: NPO 3 FM / 90`s en hits van nu
Volledige prijslijst

Ramon Verkoeijen boeken?

Wilt u Ramon Verkoeijen huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Ramon Verkoeijen vindt u op deze pagina.

Wilt u Ramon Verkoeijen direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ramon Verkoeijen

Ramon Verkoeijen werkte in 2004 voor YorinFM en 2005 voor radiozender Caz! Sinds 2006 is hij werkzaam voor BNN/3FM. Daar maakte hij samen met Timur Perlin de weekendochtendshow van 3FM.Rámon Verkoeijen. Inmiddels is hij al jaren het vaste geluid van de weekendmiddag tussen 12 en 15 uur in Open Radio op 3FM. Bekend van Mama Appelsap en Flirt je Stijf om Kwart voor Een.

Sinds september 2013 heeft Rámon ook zijn solo late night show op zaterdagavond van 22 tot 24 uur: ‘Rámon met een streepje op de A.’ Het radioprogramma van 3FM voor de stapavond. De Klusjesmannen (TV) Rámon presenteerde samen met Sander Lantinga ‘De Klusjesmannen’ oftwel ‘Tik ‘m aan Ouwe’ voor het Serious Request (Het Glazen Huis). Ze hielpen op een komische manier bedrijven met klusjes en haalden zo geld op voor een goed doel.

Dit werd zo’n succes dat BNN besloot er een tv programma van te maken. Dat leverde voor Rámon zelfs een nominatie voor de Televizier Talent Award samen met Guus Meeuwis en Jakhals Erik. Verder presenteerde hij op tv voor het Coen Und Sander Fest, en was te gast in verschillende tv programma’s als ‘Doe Maar Normaal’ en ‘Life and Cooking’. Voor het Glazen Huis ging hij in 2012 in zijn eentje op pad.

Muziek: Rámon draait vooral overwegend dansbare 90’s en Nu.

Ramon Verkoeijen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ramon Verkoeijen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ramon Verkoeijen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ramon Verkoeijen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ramon Verkoeijen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.