Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ramon Kailani boeken?

Ramon Kailani boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ramon Kailani

Wilt u Ramon Kailani direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ramon Kailani

Ramón Kailani (1985) heeft een internationale bekendheid in de muziekwereld als solo artiest en werkt samen met grote artiesten uit de flamenco wereld zoals Lole Montoya (bekend van het duo Lole y Manuel). Tevens heeft hij muziek geproduceerd in verschillende genres voor andere grote artiesten en in ontelbare theaters en podia over de hele wereld gespeeld.  Specialisatie: flamenco, jazz, joodse en Arabische muziek, pop muziek.  Gestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam en in Spanje met de beste flamenco artiesten. Hij is muzikaal en sociaal opgenomen in de iconische flamenco familie Montoya uit Sevilla waar hij de ademhaling van generaties flamenco artiesten zoals Antonia La Negra, Lole Montoya, Carmelilla Montoya, Alba Molina, heeft meegekregen. Zowel artistiek als historisch op sociale vlak.   
Ramón speelt sinds zijn 15e jaar op grote podia en festivals zoals Lowlands, Roskilde, Sziget, Paradiso, Carre, Stadschouwburgen, Lyceum theater in Barcelona, theater Lope de Vega in Sevilla en nog veel meer. Ook is hij regelmatig te gast bij tv en radio programma's.

Ramon Kailani boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ramon Kailani zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ramon Kailani wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ramon Kailani. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ramon Kailani te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.