Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Ramon Beuk boeken?

Ramon Beuk boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ramon Beuk

Wilt u Ramon Beuk direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ramon Beuk

Ramon Beuk werd vooral bekend door zijn tv programma’s en culinaire columns in diverse bladen. Echter studeerde hij na zijn koksopleiding af als leraar en is hij vooral ondernemer en concepten maker. Hij werkte een aantal jaren als kok in verschilde restaurants. Daarna als ontwikkelaar van concepten en producten voor Bijenkorf, HEMA en Unilever.

Ondernemer en Media

Hij presenteerde tussen 2001 en 2016 acht verschillende televisieprogramma’s en schreef 10 kookboeken waarvan er twee bekroond werden tot kookboek van het jaar. Tussen 2005 en 2009 schreef hij een dagelijkse column in de Telegraaf en van 2009 tot 2016 was hij culinair adviseur voor Lidl. Als ondernemer ontwikkelde hij een aantal vernieuwende horeca-concepten en richtte hij diverse bedrijven op. In 2002 richtte hij zijn evenementenbureau “CuliPro” op. En in 2005 een evenementenlocatie “de Glazenruimte”.

Foodcafe

In 2007 ontwikkelde Ramon het begrip “FOOD-cafe”. In tegenstelling tot het EET-café kreeg eten een centralere functie dan drank. Het eerste food-café hete LOCA en werd, in samenwerking met Heineken/Amstel, geopend in Haarlem. Gevolgd door locaties in Apeldoorn en Tilburg.

Van 2011 tot 2015 organiseerde hij zijn jaarlijks terugkerende restaurants event “restaurant voor een maand”. In dit concept verpakte Ramon alles wat hij zelf miste als hij uit eten ging. Dit evenement trok jaarlijks duizenden bezoekers in één maanden en gaf een totaal andere beleving aan het begrip uit eten gaan.

Taste Comedy

In 2016 besloot hij met zijn ondernemingen te stoppen en zich op nieuwe activiteiten te storten. In de zomer van 2016 lanceerde hij samen met Jurgen Raymann het culinaire comedy spektakel ‘Tasty comedy’ op de pier in Scheveningen. Een twee jaar draaiend pop-up evenement waarbij comedy en eten op topniveau centraal stonden.

Van 2017 tot 2020 werkte hij aan de totale ontwikkeling van het nieuwe Hotel en restaurant conceptketen Bunk. Bunk opende in 2019 in Utrecht en in 2020 in Amsterdam.

Events

Van 2012 tot 2015 organiseerde Ramon Culinaire evenementen in Suriname waarbij hij Nederlandse sterrenkoks een introductie gaf tot de smaken en ingrediënten van zijn geboorteland. Onder de naam “Sharing Passion” werden de bezoekers verrast met eten op sterrenniveau samengesteld vanuit uitsluitend Surinaamse ingrediënten. In 2020 wilde Ramon dit event nieuw leven inblazen maar gooide Corona roet in het eten. Nieuwe data voor dit event zullen in 2021 gevonden worden.

Rijker dat Roti

‘Rijker dan Roti’ is de titel van zijn nieuwe boek dat in het voorjaar van 2021 zal verschijnen. In dit boek staat de ontwikkeling van Suriname tijdens 45 jaar onafhankelijkheid centraal. Door in de keukens van verschillende bevolkingsgroepen te stappen en al kokend het gesprek aan te gaan wordt het thema vanuit smaak te belicht.

Nieuwe tv serie

‘Rijker dan Roti’ zal in een meer culinaire vorm als 7 delig tv-serie en worden opgenomen. Deze serie zal in het voorjaar 2021 te zien zijn op de Nederlandse televisie. Als leraar, kok en ondernemer ontwikkelde Ramon een nieuw horeca-onderwijssysteem speciaal voor de doorontwikkeling van het begrip hospitality in Suriname. Naast het overbrengen van praktische kennis staat vooral mindset ontwikkeling centraal. Voor dit nieuwe concept bundelt Ramon de krachten met Saxion Hogeschool in Nederland en het PTC college in Suriname.

Ramon Beuk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ramon Beuk zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ramon Beuk wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ramon Beuk. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ramon Beuk te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.