Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 650,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Ramon Beense boeken?

Ramon Beense boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Ramon Beense

Wilt u Ramon Beense direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Ramon Beense

Op jonge leeftijd bleek dat hij als zanger een natuurtalent was, en dit is inmiddels overgegaan tot een professionele zangcarrière!

Vanaf 15 jarige leeftijd zingt hij Engelstalig, Zuid – Amerikaans en natuurlijk ook Nederlandstalig.

Ramon treed al zo’n 18 jaar op door het hele land, waaronder feesten, partijen, bruiloften, in hotels, cafés, partycentra, buurthuizen, restaurants en ook bij mensen thuis.
Tevens is hij bij verjaardagen, personeelsfeesten en op alle andere denkbare feesten inzetbaar.

Met zijn optredens weet hij het publiek zeer enthousiast te krijgen. Tijdens de avond probeert Ramon een "persoonlijke" band op te bouwen met het publiek, dit gecombineerd met zijn goede repertoire keuze, sympathieke uitstraling en een goed stuk entertainment zorgt dit vrijwel altijd voor een geslaagde avond voor iedereen!

Ramon is bekend van: TV, Radio, Showbizzcity, Meerlive, Hollands hits festival, Amsterdam Arena tijdens snowworld, in voorprogramma’s van grote artiesten en natuurlijk van de vele optredens in binnen en buitenland.

Ramon Beense boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ramon Beense zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ramon Beense wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ramon Beense. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ramon Beense te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.