Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW
  • Opmerking: incl. artiest
Volledige prijslijst

Radio Veronica goes 90`s boeken?

Radio Veronica goes 90`s boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Radio Veronica goes 90`s

Wilt u Radio Veronica goes 90`s direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Radio Veronica goes 90`s

Radio Veronica en de beste artiesten uit de 90’s bundelen hun krachten en gaan samen op tour! Voor veel Nederlanders is de naam Radio Veronica nog steeds magisch. Tijdens Radio Veronica goes 90’s nemen we je even mee terug naar de tijd dat je danste op de hits van Vengaboys, 2 Brothers on the 4th Floor en in je trainingspak hakte op de Party Animals.

Radio Veronica goes 90`s is een uniek totaalconcept , inclusief promotiepakket bij Radio Veronica. De ervaren DJ’s van Radio Veronica draaien de beste 90’s hits en zorgen voor een onvergetelijke dag of avond. Daarnaast is er altijd minimaal 1 artiest uit die tijd bij om te zorgen voor een live spektakel.

Naast een succesvol en sfeervol event krijgt u bij de boeking van de Radio Veronica goes 90’s circa 25 op maat gemaakte radiospots cadeau! Deze worden uitgezonden op Radio Veronica en geven uw event nog meer uitstraling en exposure! Ook wordt uw event opgenomen in de party-guide van de website van Radio Veronica en op Social Media.

Radio Veronica Goes 90 ’s is altijd inclusief 1 artiest : Alice DJ, Twenty 4 Seven óf Party Animals.
 

Radio Veronica goes 90`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Radio Veronica goes 90`s zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Radio Veronica goes 90`s wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Radio Veronica goes 90`s. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Radio Veronica goes 90`s te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.