Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Radio U2 boeken?

Radio U2 boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Radio U2

Wilt u Radio U2 direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Radio U2

RADIO U2 brengt de show van U2 terug naar de essentie: de muziek! De muziek die vanaf eind jaren '70 elk decennium weer vernieuwend en succesvol is gebleken. Dit is wat U2 uniek maakt en waarom zoveel U2 fans in alle leeftijdscategorieën compleet uit hun dak gaan zodra de eerste noten van hun radiokrakers worden ingezet. Hits als: One, With or Without You, Sunday Bloody Sunday, Ordinary Love en vele anderen. RADIO U2 is de perfecte band om de magie van deze hits over te brengen!

RADIO U2 (voorheen U2-4-U2) wordt gezien als één van de meest populaire U2 tribute bands van Nederland en omstreken. De band heeft naast een nieuwe naam, twee nieuwe topmuzikanten, die hun sporen als sessie- en studiomuzikant ruimschoots verdiend hebben. Zanger Erwin Weening (broer van Dennis Weening) leeft voor het podium en heeft een strot zoals je dat alleen van Bono kent. Hierdoor is het charisma van deze groep is een genot om te aanschouwen. Bekend, maar toch eigenzinnig!

Bij RADIO U2 gaan alle registers open! Een 'Unforgettable Fire'!

 

Radio U2 boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Radio U2 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Radio U2 wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Radio U2. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Radio U2 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.