Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook te boeken met artiesten
Volledige prijslijst

Radio NL Drive in show boeken?

Radio NL Drive in show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Radio NL Drive in show

Wilt u Radio NL Drive in show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Radio NL Drive in show

De RadioNL Drive-in Show is de roadshow van het populaire radiostation RadioNL. Tijdens de 4 uur durende show wordt er Nederlandstalige muziek gedraaid door een RadioNL DJ en worden er diverse give aways uitgedeeld aan het publiek. De show is inclusief geluidsset en licht.

6 dagen voor het evenement worden er dagelijks gratis radiospotjes (5 spots per dag) op het populaire station gedraaid.

De show kan tegen meerprijs worden uitgebreid met artiesten.

Radio NL Drive in show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Radio NL Drive in show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Radio NL Drive in show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Radio NL Drive in show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Radio NL Drive in show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.