Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot 1000 pers.
  • Prijs: € 3.350,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Radio 538 Drive in Show boeken?

Radio 538 Drive in Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Radio 538 Drive in Show

Wilt u Radio 538 Drive in Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Radio 538 Drive in Show

Al jarenlang staat de Radio 538 Drive In Show garant voor een spetterende feestavond. Gemiddeld wordt de Drive in Show 100 keer per jaar geboekt en trekken met gemak 100.000 bezoekers, maar is ook geschikt voor kleinere feesten. Kwaliteit staat altijd voorop. Om dit te kunnen garanderen verkiest de 538 DJ’S On Tour kwaliteit boven kwantiteit. De show is zo succesvol door het gebruik van de beste geluidsinstallatie, de mooiste ledshow bestaande uit een Led wall en Led Dj Booth, de beste muziek uit het heden en verleden en de gegarandeerde presentatie door Radio 538 diskjockeys. Verder zullen er tijdens de shows diverse give-a-ways worden weggegeven.

EEN AVOND 538 DJ’S ON TOUR BETEKENT:

De beste diskjockeys van Nederland:

Daniel Lippens
Barry Paf
Menno de Boer
Martijn Biemans
Jeroen van Nieuwenhuize
Jens Timmermans
Ivo van Breukelen
Edwin Noorlander
Dorus van Mosselveld
Dimitris Kops
 

Een oogverblindend spektakel:
De 538 DJ’s On Tour is uitgerust met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van licht en geluid, aan te passen aan alle ruimtes. Vier uur lang spektakel gepresenteerd door twee Radio 538 diskjockeys, waarin muziek op de eerste plaats komt.

Promotionele ondersteuning:
De 538 DJ’s On Tour wordt, indien gewenst, volop gepromoot op de radio. Voorafgaand aan de show wordt de Drive In Show 1 week voor aanvang van het optreden op Radio 538 aangekondigd. In deze spot wordt vermeld waar de Drive In Show staat, met vermelding van de betreffende zaal of en de naam van de diskjockeys die de avond verzorgen. Het is uiteraard ook mogelijk niet vermeld te worden in de radiospot indien het een besloten feest betreft.
Bij iedere boeking wordt tevens een digitale poster aangeleverd waarop u het feest kunt aankondigen.

Radio 538 Drive in Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Radio 538 Drive in Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Radio 538 Drive in Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Radio 538 Drive in Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Radio 538 Drive in Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.