Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.195,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere boekingsmogelijkheden.
Volledige prijslijst

Radio 10 Drive in Show boeken?

Radio 10 Drive in Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Radio 10 Drive in Show

Wilt u Radio 10 Drive in Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Radio 10 Drive in Show

Het station met De Grootste Hits Aller Tijden is weer overal in Nederland te beluisteren en nu ook te boeken! Ontdek de Radio 10 Drive In Show, een 2 tot 4 uur durend programma met alleen maar de Grootste Hits Aller Tijden. Swing mee op hits zoals You Can Dance, Night Fever, Let Me Entertain You en vele andere hits van bijvoorbeeld Madonna, Robbie Williams, UB40, Michael Jackson maar ook ABBA, Michael Bublé en Bee Gees. Wie kent ze niet? Ze komen allemaal voorbij in de Radio 10 Drive In Show!

Boek de Radio 10 Drive In Show

De entertainmentshow is bijzonder geschikt voor bedrijfs- en privéfeesten, openlucht evenementen, festivals, discotheken, feesttenten en beurzen. De Drive In Show kan ook geboekt worden in combinatie met een live act.

Radio 10 Drive In Show:

- Een 2 tot 4 uur durende show met De Grootste Hits Aller Tijden
- Moderne DJ Booth incl. apparatuur
- Spetterende licht en geluidshow naar grote van evenement
- Radio 10 DJ
- Radio 10 Give-aways
- Spots ter promotie van jouw event op Radio 10

Radio 10 Drive in Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Radio 10 Drive in Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Radio 10 Drive in Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Radio 10 Drive in Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Radio 10 Drive in Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.