Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Bekend van Tros tv Programma
Volledige prijslijst

Rachid boeken?

Rachid boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rachid

Wilt u Rachid direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rachid

De "Marokkaanse Frans Bauer" is de omschrijving welke gebruikt wordt als wij iets over Rachid vertellen. Rachid werd een bekende nederlander door zijn deelname aan het TROS TV programma "Een ster in 40 dagen". Als een ietwat verlegen, bescheiden, goedlachse deelnemer deed Rachid heel Nederland verbazen door het nederlandse (levens-) lied te zingen met zijn Marokkaanse achtergrond.

Zijn opvallende verschijning in het programma deed veel kijkers geloven dat hij de televisie wedstrijd wel zou winnen. dat was niet het geval, Rachid eindigde op de 2e plaats achter winnaar Ben Hendriks.

Platenmaatschappij Telstar was echter zó onder de indruk dat er. in samenwerking met het management, werd besloten om Rachid toch een platencontract aan te bieden. Adri-Jan Hoes wilde het heft in handen houden en schreef zélf een nummer voor Rachid, in de stijl van het repertoire van Frans Bauer.

Rachid staat voor een optreden garant met de grootste successen van Frans Bauer, zijn stem is het evenbeeld van Frans. Een optreden van Rachid is geschikt voor bedrijfsfeesten, discotheken, kermissen, presentaties, etc. Rachid doet alle vooroordelen laten verdwijnen en is een succes, óók op uw evenement!


 

Rachid boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rachid zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rachid wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rachid. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rachid te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.