Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Rachel Kramer boeken?

Rachel Kramer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Rachel Kramer

Wilt u Rachel Kramer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Rachel Kramer

Rachel Kramer is de zangeres die bij het grote publiek bekend is geworden door het tv-programma Starmaker. Ze maakte onderdeel uit van de band K-otic die uit Starmaker is voortgevloeid. Ook kun je haar kennen als finaliste bij het talentenjachtprogramma X Factor.

In de tussen tijd heeft Rachel Kramer niet stil gezeten.

Rachel heeft onder andere opgetreden voor "538 voor Warchild", waarbij de organisatie in handen was van Marco Borsato en ze gaf een live optreden op de radio bij SLAM FM.
 
De afgelopen tijd is Rachel Kramer bezig geweest met haar nieuwe album.  Ze is samen met de Amerikaanse producer The Nasser en andere internationale producers de studio ingedoken om een internationaal dance album op te nemen.  G-Lontra is een jonge veelbelovende bekende DJ producer uit Nederland. Hij werkte ondermeer met Lady Gaga, Kelly Rowland, Ray and Renny, Do, Boris, maar ook met Carice van Houten. Met zijn Featuring met Chelc-D scoorde hij binnen een jaar 2 nummer 1 hits in Nederland met "Give" en "Fill me up". Hij produceert de alom geroemde eindshows van Extrema outdoor, en treedt op in heel de wereld.

Het nieuwe album van Rachel Kramer zal dit jaar uitkomen.

Rachel Kramer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Rachel Kramer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Rachel Kramer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Rachel Kramer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rachel Kramer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.