Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 150 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Raad De Plaat Show boeken?

Raad De Plaat Show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Raad De Plaat Show

Wilt u Raad De Plaat Show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Raad De Plaat Show


Raad De Plaat Show is dé perfecte hosting voor een muziekbingo-avond -of middag! Een stapel bingokaarten, een DJ en een showmaster zijn de ingrediënten voor deze onvergetelijke show. Tijdens deze muzikale achtbaan wordt de muzikale kennis van de deelnemers flink op de proef gesteld, wordt er gedanst vanuit de heupen en ervaar je pure euforie zodra er een nummer afgestempeld kan worden. Geniet van bekende songs, ga voor een horizontale rij of een volle speelkaart en claim die eeuwige glorie. Ben jij te enthousiast geweest en roep je voor je beurt: ‘Bingo!’? Dan moet je op de blaren zitten en krijg je door een draai aan het Foute Bingo Rad een verrassende, altijd leuke, opdracht toegewezen!

Spits je oren en kom uit je eigen muziek-bubbel want de heren van Thuis Uit Je Plaat nemen je mee langs verschillende rondes met elk een eigen thema. Herbeleef de 80’s & 90’s, ga voor jouw favoriete Guilty pleasure-, Top 2000-, Feest- of kerstplaat en geniet van de beste zomerhits. Raad De Plaat Show heeft voor ieder wat wils en biedt zowel jong wild als oud geschut een heerlijke avond of middag vol entertainment!

Raad De Plaat Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Raad De Plaat Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Raad De Plaat Show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Raad De Plaat Show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Raad De Plaat Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.