Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Quizmaster Jake Hartman boeken?

Quizmaster Jake Hartman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Quizmaster Jake Hartman

Wilt u Quizmaster Jake Hartman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Quizmaster Jake Hartman

Quizmaster Jake Hartman verzorgt een interactieve mobiele quiz. Deze unieke spelshow verplaatst zich net zo snel en gemakkelijk als uw gasten. De gasten proberen de meeslepende spelen, vragen en opdrachten tot een goed einde te brengen. Op het ene moment zijn zij nog zorgeloos aan het winkelen of kletsen en plotseling strijden zij mee in deze spannende show.

De vragen van de quiz worden aangepast aan uw evenement, feestje of andere gelegenheid! Een geweldige act die ook nog eens kan worden aangepast op maat! Geweldig voor beurzen, als business-break, op bruiloften of andere feestelijke gelegenheden!

Quizmaster Jake Hartman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Quizmaster Jake Hartman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Quizmaster Jake Hartman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Quizmaster Jake Hartman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Quizmaster Jake Hartman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.