Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook online te boeken
Volledige prijslijst

Quiz Co Show NL boeken?

Quiz Co Show NL boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Quiz Co Show NL

Wilt u Quiz Co Show NL direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Quiz Co Show NL

Voor de naderende Feestdagen en voor alle najaarsfeestjes -en borrels hebben de populaire dj`s van Wipneus & Pim een compleet nieuwe Quiz-Co-Show bedacht. Om deze Quiz voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk te maken komen ze met een speciale 'NL-editie' ,alleen top hits van artiesten van Nederlandse bodem komen voorbij voor nog meer spelplezier!

Van Manke Nelis tot Maan en van Marco Borsato tot Armin van Buuren. Prachtige prijzen zijn natuurlijk gegarandeerd en voor deelnemers met onverwachte talenten zijn er enorm veel bonuspunten te verdienen!

Quiz Co Show NL boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Quiz Co Show NL zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Quiz Co Show NL wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Quiz Co Show NL. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Quiz Co Show NL te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.