Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Quique boeken?

Quique boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Quique

Wilt u Quique direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Quique

Quique – Enrique Ebbink – is een Nederlands/Colombiaanse artiest die zowel Spaans- als Nederlandstalige nummers schrijft.

Nog voor het uitbrengen van zijn eerste solo release werd hij in maart 2018 gevraagd om mee te doen aan de FunX Fuego wedstrijd. Een wedstrijd georganiseerd door radiostation FunX die talentvolle artiesten een platform biedt om hun muziek te laten horen aan een groter publiek. In de eerste ronde kreeg Quique positieve reacties van de jury op zijn track ‘Imaginando’ waardoor hij als favoriet van de avond door mocht naar de tweede ronde. In die tweede ronde verbaasde hij iedereen met zijn uitvoering van het nummer ‘Merry’. De video van deze ronde is inmiddels meer dan 600.000 keer bekeken en ontketende een storm van enthousiaste reacties. Hij eindigde dan ook als winnaar van de wedstrijd na het uitvoeren van een uiterst creatieve remake van het nummer ‘Safari’ van zijn grote inspiratiebronnen J Balvin en Pharrell Williams in de finale. Dat hij de wedstrijd won bevestigde zijn talent als volwaardige artiest.

Zijn shows zijn energiek, dansbaar en zitten vol entertainment. Dit heeft zich al meerdere malen bewezen op de grote festivals in de zomer van 2018 zoals Woo Hah!, Down The Rabbit Hole en Pal Mundo. Na het succes van Funx Fuego heeft Quique besloten zich volledig te richten op het uitbrengen van Spaanstalige nummers. Zijn eerste release zal het nummer zijn waar het allemaal begon: zijn eigen uitvoering van ‘Merry’.

Quique boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Quique zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Quique wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Quique. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Quique te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.