Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.395,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs, ook te boeken met band
Volledige prijslijst

Queen Tribute boeken?

Queen Tribute boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Queen Tribute

Wilt u Queen Tribute direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Queen Tribute

Niet alleen de stem maar ook de look-a-like van deze act is fascinerend en speciaal.

Na enkele try-outs weten we zeker dat deze act de populariteit van Queen en de leadzanger van deze Britse topformatie Freddie Mercury weer zal doen opleven.

Queen Tribute is beschikbaar in diverse samenstellingen wat erg bijzonder is aangezien sommige samenstellingen/opstellingen nog niet eerder vertoond zijn.

Queen Tribute boeken?

Solo tape-act € 1395,- excl.6% BTW duur 30 minuten beste en bekendste Queen nummers LIVE gezongen door look-a-like
Act is inclusief A-set/M-set

Act 2: € 1.695 euro excl 6% BTW
Solo/Duo act van 40 minuten met Queen nummers inclusief 2 nummers met opera zangeres, waaronder LIVE Barcelona
Act is inclusief A-set/M-set

Act 3: € 2.795 euro excl 6% BTW
Freddie Mercury + Tribute band en opera zangeres. Act van ruim 75 minuten met live band replica van het legendarische Wembley concert (4 personen)
Geluid en licht op backline basis

Act 4: is slechts op aanvraag beschikbaar samen met Carlo Scibelli, een bekende Italiaanse opera zanger uit New York. Zeer exclusief en bijzonder op een speciaal feest. Afhankelijk van beschikbaarheid (agenda en vlucht) kent deze act een meerprijs van 1895 euro excl 6% BTW en inclusief vlucht New York-Amsterdam.

Boek deze Queen Tribute sensatie nu en beleef dit prachtige stukje nostalgie in een modern jasje!

Queen Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Queen Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Queen Tribute wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Queen Tribute. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Queen Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.