Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Queen Revival Band boeken?

Queen Revival Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Queen Revival Band

Wilt u Queen Revival Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Queen Revival Band

Queen is een van de meest succesvolle en belangrijkste bands uit de geschiedenis van de Rock muziek. Wereldwijd kreeg het laatste Queen album 'Made in Heaven' alleen al meer dan 5 keer goud, 10 keer platina en 4 keer dubbelplatina (incl. Duitsland en Nederland) en 6 keer platina in een aantal andere landen.
In een spectaculaire live show, die is opgedragen aan Queen en Freddy Mercury, neemt de Queen Revival Band je mee naar de 70's en 80's. Ze brengen meesterwerken ten gehore als "We are the champions”, "Bohemian Rhapsody”,”radio Gaga”..etc Alle megahits van de legendarische groep Queen worden op een geweldige wijze vertolkd door deze band welke louter en alleen bestaat uit top-muzikanten!

Met een podium precies als het origineel, de typische Queen outfits (vooral de ongelooflijke uiterlijke gelijkenis van Harry en Stevan alias Freddie en Brian) en 'Freddies interactie met het publiek zetten ze een werkelijk waanzinnige show neer.
De groep beschikt over een fantastische geluidsinstallatie, een perfekt werkende groep technici rond de groep en een onvoorstelbaar mooie lichtshow.

Queen Revival Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Queen Revival Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Queen Revival Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Queen Revival Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Queen Revival Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.