Twilight Entertainment

     
Foto: Andre Schreuder
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 4.890,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Queen Forever boeken?

Queen Forever boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Queen Forever

Wilt u Queen Forever direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Queen Forever

‘Queen Forever’ doet iedereen versteld staan met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’. De band speelt 100% live al uw favoriete ‘Queen’ nummers tijdens een twee uur durende show. Zelfs epische Queen songs zoals: ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en het betoverende ‘Barcelona’ worden uitgevoerd met passie en gemak.

Niet alleen doet de band haar uiterste best het geluid van ‘Queen’ zo exact mogelijk te benaderen, ze kleden zich ook als de leden van Queen, wat zorgt voor de volledig audiovisuele ervaring en het nostalgische ‘Queen’ gevoel.

Natuurlijk moet elke goede Queen-tribute een professionele Freddie- imitator hebben. Onze Freddie, in het dagelijkse leven Timothy Drake, heeft meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is daar tweede geworden. Kort daarna werd de band geformeerd en in de daaropvolgende jaren hebben zij Nederland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland en Mexico getoerd. Timothy had zelfs de eer om voor de Britse ambassade in Koeweit te mogen optreden, wat een waar testament is aan zijn geloofwaardigheid als Freddie Mercury.

In 2016 werd ‘Queen Forever’ gevraagd om het verhaal en het muzikale leven van Freddie Mercury neer te zetten in de Nederlandse theaterproductie ‘I Want To Break Free’, deze hebben ze 2 seizoenen en 67 shows succesvol gespeeld in Nederland en België. Momenteel speelt de groep - naast hun reguliere shows - in de theaterproductie Queen the Music; een show waarbij de muziek van Queen centraal staat. Vanwege een welhaast uitverkocht seizoen 1, gaan ze in januari 2020 van start met het 2e seizoen!

Ze hebben inmiddels voor tienduizenden mensen gespeeld en het publiek is altijd dolenthousiast: “Fenomenaal, nog nooit zo’n geweldige coverband gezien en ik heb er veel gezien” “Ik dacht dat Freddie aan het playbacken was maar alles was LIVE!” “Genoten van deze topband” “Het was zo goed dat we even dachten dat Freddie playbackte, maar het was 100% live” “Brian May is subliem” “Hoogtepunten zijn Innuendo en Barcelona” “David Bowie was spot-on”

Al met al: ‘Queen Forever’ is een act die je moet zien, horen en ervaren..

Queen Forever boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Queen Forever zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Queen Forever wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Queen Forever. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Queen Forever te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.