Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Incl. Ledwall
Volledige prijslijst

Q5 New Style boeken?

Q5 New Style boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Q5 New Style

Wilt u Q5 New Style direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Q5 New Style

Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie. 

De vette sounds en de imponerende visuals op mega video wall, zorgen voor een sensationele totaalbeleving met originele mixes en mashups. 

Laat je overweldigen door een compleet nieuwe act met een verpletterende energie en performance.

Live will never be the same!

Q5 New Style boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Q5 New Style zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Q5 New Style wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Q5 New Style. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Q5 New Style te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.