Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Pyke Pos boeken?

Pyke Pos boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pyke Pos

Wilt u Pyke Pos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pyke Pos

Sinds zijn auditie bij X Factor staat het Facebook account van Pyke Pos vol met laaiend enthousiaste berichtjes en is het aantal volgers van zijn Twitter account vertienvoudigd. 

Pyke Pos vertolking van Stevie Wonders 'For once in my life' heeft de 28-jarige Pyke Pos uit Zaandijk niet onopgemerkt gelaten.

Pyke Pos sloot zich op 15 jarige leeftijd aan bij een groepje jongeren op het Lyceum, die de schoolgangen en aula opfleurden met hun zang. Daar kwam hij er meteen achter dat hij zingen erg leuk vindt. Een aantal jaar later meldde hij zich aan bij zanglerares Jozien van Dorst.

Pyke Pos werd door haar op sleeptouw genomen waardoor hij de mogelijkheid kreeg om kleine optredens te geven en zo een netwerk van mensen uit de muziekwereld op te bouwen. Pyke betrad de podiumplanken en dat zorgde ervoor dat het balletje is gaan rollen. Sinds die tijd wordt hij regelmatig gevraagd voor optredens in Panama, Club Dauphin en de Comedy Club, allen in Amsterdam

Pyke Pos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pyke Pos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pyke Pos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pyke Pos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pyke Pos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.