Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.555,- excl. BTW
  • Opmerking: Meatloaf tribute
Volledige prijslijst

Pure Meatloaf boeken?

Pure Meatloaf boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Pure Meatloaf

Wilt u Pure Meatloaf direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Pure Meatloaf

Sinds de Televisieshow 'Stars in Their Eyes' in 2004 is Andy een ster in de UK.
Pure Meatloaf brengt de hits 'Bad out of Hell' en 'Paradise by the Dashboardlights' alsof Meatloaf zelf op het podium staat. Een zeer goede act waar u uw gasten mee zult verwennen.

Pure Meatloaf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pure Meatloaf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pure Meatloaf wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pure Meatloaf. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pure Meatloaf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.