• Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Puinhoop Kollektiv boeken?

Puinhoop Kollektiv boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Puinhoop Kollektiv

Wilt u Puinhoop Kollektiv direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Puinhoop Kollektiv

Ondanks dat Puinhoop Kollektive welke bestaat uit een energiek / interactief trio pas een formatie vormt sinds de start van 2013, zijn ze nu al volwaardig onderdeel van de Nederlandse eclectische DJ scene. Deze drie Brabantse halfgoden slopen met hun unieke party-act wekelijks menig club, zaal of festival. Met 150 boekingen het afgelopen jaar hebben ze alles behalve stil gezeten.

Festivals als o.a. Solar Weekend, 7th Sunday, Paaspop, Extrema Outdoor, Daydream Festival, Rebirth Festival, Weekend Magnifiek, Zo. Festival, Defqon.1, Dream Village, Outrageous, Festyland, When Summer Ends, Knaltival & Wish Outdoor moesten er al aan geloven, en werden niet onverdienstelijk volledig op zijn kop gezet! Waarbij ze op Wish Outdoor festival afgelopen jaar zelfs onderdeel waren van de slotact en de mainstage afsloten! Ook doen ze deze zomer twee Totally Summer shows op de Costa Brava en staan ze op Starbeach! Naast al die zomeravonturen stonden ze afgelopen winter ook nog in de Franse sneeuw om te knallen op Sneeuwkoorts in Les 2 Alpes.

Naast hun performance als dj-act, hebben de jongens hun roots ook liggen in het organiseren van events en het hosten van area’s op festivals. Met steady feestconcepten als Ongedoopt, Mi Gado! & Café de Puinhoop hosten ze area’s op festivals als 7th Sunday/ Daydream/ XO live/ Weekend Magnifiek en zetten ze Brabant in vuur en vlam.


Het is niet alleen alle on-stage gekkigheid die zich uitbetaald, ze spenderen ook menig uur in de studio. Dit resulteerde al in verschillende eigen tracks/bootlegs en collabs met bevriende dj’s als Kid de Luca, Puresang, RGGD, Kuddedieren & Weslo. Deze tracks kregen positieve respons van het publiek en ontvingen landelijk support van collega dj’s. Na twee zeer productieve jaren ziet het er naar uit dat 2015 alles gaat toppen!

Puinhoop Kollektiv boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Puinhoop Kollektiv zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Puinhoop Kollektiv wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Puinhoop Kollektiv. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Puinhoop Kollektiv te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.