Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Puinhoop Kollektiv boeken?

Puinhoop Kollektiv boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Puinhoop Kollektiv

Wilt u Puinhoop Kollektiv direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Puinhoop Kollektiv

Pas sinds het begin van 2013 vormt Puinhoop Kollektiv hét nieuwe energieke en interactieve trio in de Nederlandse eclectische dj scene. Na de eerste twee ongelofelijke topjaren hebben de heren in 2015 de echte stappen gemaakt. They joined forces with Jägermeister en deden als nieuwe ‘Jäger Artist Kids’ 175 shows door binnen- en buitenland. In 2016 deden ze er rustig een schepje bovenop met bijna 200 shows, waaronder een Totally Summer Tour in Portugal, Griekenland, Kroatië, Bulgarije en Spanje!

Met hun unieke party-act bewijzen de heren keer op keer mainstage waardig te zijn. Zo sloopten ze festivals als Solar Weekend, Mysteryland, Sunset Festival, 7th Sunday, Paasop, Extrema Outdoor, Smeerboel, Daydream Festival, Rebirth Festival, Bungalup, Weekend Magnifiek, Lakedance, Sneakerz in de stad, Eclectic Orange, Dream Village, Festyland, Nomads, Amsterdams Verbond en Wish Outdoor. Op de laatste sloten ze afgelopen zomer de mainstage voor ruim 20.000 uitzinnige fans af! Naast de Nederlandse clubs en festivals waren de heren onderdeel van de HUSK ‘diepvries’ tour. Vier afzonderlijke trips de sneeuw in krijgen in 2017 uiteraard een vervolg! Tevens organiseren ze al jaren events en hosten ze stages op festivals als 7th Sunday, Daydream, Rebirth, XO Live en Weekend Magnifiek.

Kan het dan nog groter, beter en vetter? Ja zeker! Nieuwe muziek ligt op de planken na de officiële remix van ‘Euro’s’ van Kraantje Pappie, de eerste paar grote Festivals staan al weer bevestigd en zoals gewoonlijk hebben ze nog wel een of twee verrassingen in petto voor jullie! 2017 wordt weer één grote puinhoop!

Puinhoop Kollektiv boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Puinhoop Kollektiv zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Puinhoop Kollektiv wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Puinhoop Kollektiv. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Puinhoop Kollektiv te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.