Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden
Volledige prijslijst

Proost boeken?

Proost boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Proost

Wilt u Proost direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Proost

Proost! is een jonge, energieke 6-koppige band die niet alleen muzikaal, maar ook op het podium voor 100% FEEST garant staat. Vol passie staat Proost! elk optreden weer klaar om de tent eens flink  op zijn kop te zetten. Als geen ander weet Proost! dat muziek & entertainment samen hand in hand gaan en interactie, afwisseling en een zeer breed repertoire de ingrediënten zijn voor een TOP AVOND! De nieuwste Top 40-hits, bekende Classics, Pop, Rock, Dance en Nederlandstalige nummers worden in een perfecte mix geserveerd.

De Band Proost boeken

Herkenbare muziek wisselt zich in een hoog tempo af waardoor er weinig stiltes vallen en de dansvloer gevuld blijft! Met een zanger, zangeres, drummer, bassist, toetsenist en gitarist, heeft Proost! alle capaciteiten in huis om een te gekke show neer te zetten.
 

Proost boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Proost zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Proost wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Proost. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Proost te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.