Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Prok en Fitch boeken?

Prok en Fitch boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Prok en Fitch

Wilt u Prok en Fitch direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Prok en Fitch

Het Britse producer/ DJ duo Ben Prok en James Fitch groeit razendsnel en hebben hun plek binnen de international House-scene tijdens de afgelopen 6 jaar wel veroverd. Hun releases staan consistent in de Beatport top 10, ook zitten ze met legendes als Mark Knight en Roger Sanchez in de studio. De heren reizen de wereld rond om op te treden; in februari 2014 gaan ze touren Amerika en in mei 2014 touren ze door Australie!

Prok en Fitch boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Prok en Fitch zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Prok en Fitch wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Prok en Fitch. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Prok en Fitch te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.