Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 10 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Projection boeken?

Projection boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Projection

Wilt u Projection direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Projection

Na een dynamisch slagwerkspektakel of een meer feerieke introductie komt er een zangeres oplopen met een enorme sleep… Tijdens haar zang blijkt zij langzaam de lucht in te stijgen en wordt haar jurk naar links en rechts over het podium uitgelopen. Hierdoor onstaat er een enorm projectiescherm waarop uw logo of een film kan worden geprojecteerd.

Projection boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Projection zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Projection wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Projection. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Projection te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.