Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Professor Einstein boeken?

Professor Einstein boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Professor Einstein

Wilt u Professor Einstein direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Professor Einstein

Honderd jaar geleden bedacht Albert Einstein zijn speciale relativiteitstheorie; een unieke theorie die de wereld veranderde. Vanachter zijn bureau veranderde Einstein de manier waarop we over de wereld denken. Onze Albert Einstein weet, net als de echte, alles op uw feest of evenement perfect te relativeren. Op unieke wijze zoekt hij de interactie met uw gasten. Een relatief unieke act met lachende gasten als gevolg. Inzetbaar als ontvangstactof als mobiel entertainment. Ietwat verstrooid maar verrassend scherp.

Professor Einstein boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Professor Einstein zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Professor Einstein wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Professor Einstein. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Professor Einstein te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.