Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Professor Drabb boeken?

Professor Drabb boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Professor Drabb

Wilt u Professor Drabb direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Professor Drabb

Professor Drabb: "Publiek overtuigt zichzelf dat helderzien bestaat."

Professor Drabb is de populairste en bekendste handlezer van Nederland. Hij heeft vier wereldrecords gezet en gemiddeld is 79% van zijn waarnemingen correct. Voor zijn laatste recordpoging las de prof zo'n honderd handen, waaronder die van Wilma Nanninga, Winston Gerschtanowitz en, via een foto, Michael Jackson.

Hij pakt een hand en download als het ware iemands hele leven. Hij vertelt alles over carrière, thuis, familie, exen en seks. Hij leest het verleden en stelt geen vragen. Na het lezen van een hand vraagt Drabb om een rapportcijfer. Bij zijn laatste recordpogingen was het gemiddelde 7,9. 79% van wat hij vertelt is dus waar.

Aan de recordpoging deden diverse redacties van TV en radioprogramma's, kranten en tijdschriften mee. De professor las onder andere handen op verzoek van de redacties van RTL Boulevard, RTL Vandaag, de Gaykrant, SBS Shownieuws en de pagina Privé van de Telegraaf. Ook optredens bij GIEL, Radio V van Veronica en OptimaalFM maakten onderdeel uit van het wereldrecord.

Drabb heeft een cd, boek en Movel op zijn naam staan en is regelmatig een graag geziene gast op radio en TV. Op uw bijeenkomst weet hij zijn publiek te confronteren met een wonderbaarlijke stand-up handlees-act. Onbeschaamd vermaak en alles uit de losse hand! Hij vertelt over uitzonderlijke, krankzinnige, waargebeurde handlees gebeurtenissen. Zijn bijdragen zitten vol humor en spanning. De reacties zijn zonder uitzondering ongeloof en verbazing over de wonderlijke gebeurtenissen. Betrouwbaar, apart, wonderlijk met veel flair. Dat is Professor Drabb. Sprekend.

Professor Drabb boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Professor Drabb zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Professor Drabb wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Professor Drabb. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Professor Drabb te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.