Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Prinses Beatrix look a like boeken?

Prinses Beatrix look a like boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Prinses Beatrix look a like

Wilt u Prinses Beatrix look a like direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Prinses Beatrix look a like

Wilt u van uw (winkel)opening, bedrijfsfeest, jubilea, verjaardag of trouwfeest een speciale en gedenkwaardige dag maken? De look-a-like van Prinses Beatrix kan van alles voor u betekenen, van het houden van een (door u gemaakte) speech tot het doorknippen van lintjes en van het openen van een nieuwe winkel of nieuw pand tot het schudden van handjes.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een optreden van Prinses Beatrix een nog leuker aanzien te geven.Ten eerste is er bij een optreden van Prinses Beatrix altijd een hofdame aanwezig. De hofdame is tijdens het optreden de rechter hand van de Prinses. Zij pakt bijvoorbeeld de bos bloemen aan of geeft de speech aan de Prinses.

Daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid om voor het optreden een limousine te huren waarmee de Prinses aan zal komen. Indien gewenst kunnen er ook nog twee bodyguards ingehuurd worden om het optreden een realistischer aanzien te geven. Zij kunnen het publiek op afstand houden en dienen tevens om de veiligheid te handhaven.

Prinses Beatrix look a like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Prinses Beatrix look a like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Prinses Beatrix look a like wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Prinses Beatrix look a like. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Prinses Beatrix look a like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.