Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Prinsenkind boeken?

Prinsenkind boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Prinsenkind

Wilt u Prinsenkind direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Prinsenkind

Prinsenkind is het nieuwe project van Nik van den Berg (alias Prinsenkind) en San Holo (Sander van Dijck) die met rauwe raps, snoeiharde beats en vuige sounds zich een weg banen in de Hip-Hop / Trap scene. Na 2 EP's (Koninklijke Herrie en Dansen Door De Duisternis) en 2 single's (Schiet Op en Dansmachine) gaat de focus nu op de live shows en nieuwe releases.

Vaak vergezeld door debroervanroos (Tim Hofman, BNN) en TheGreyness (Damion Grey, F) levert Prinsenkind iedere keer weer een podiumprestatie van formaat compleet met decor, special effects en verrassende muzikale en harde live-tracks!

Prinsenkind boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Prinsenkind zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Prinsenkind wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Prinsenkind. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Prinsenkind te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.