Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.095,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Prins & Ploes boeken?

Prins & Ploes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Prins & Ploes

Wilt u Prins & Ploes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Prins & Ploes

Na twee succesvolle theaterseizoenen zijn Prins de Hond en Ploes de Poes nu ook te boeken voor een ontmoeting met uw kinderen! Deze kleurrijke dieren hebben een hoog knuffelgehalte en zijn de vriend van ieder kind. Zeer geschikt tijdens kinderevenementen rondom dierenthema's. De meet & greet is uit te breiden met de boerderijdieren Jasper het Varken en Bea de Cavia.

Prins & Ploes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Prins & Ploes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Prins & Ploes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Prins & Ploes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Prins & Ploes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.