Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Princeless boeken?

Princeless boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Princeless

Wilt u Princeless direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Princeless

De Haagse rapper Jackie Osei, ook wel bekend als Priceless, bracht met rapformatie Strictly Family Business (SFB) in 2014 zijn eerste muziek uit. Met de EP Reset The Levels maakte de Nederlandse Urban industrie kennis met zijn sound. In 2017 kwam het groepsproject 77 Nachten uit waar Priceless een groot aandeel in had. Na dit project heeft hij samenwerkingen gehad met Jonna Fraser, Ronnie Flex, Idaly, Murda en vele anderen. Op het album Francis van Frenna hebben zij samen de track ‘Freak in the Weekend’ opgenomen, die al snel door de clubs werd opgepakt. Op dit moment is Priceless bezig aan zijn solo project. Zijn debuutsingle ‘Rompe’ stond wekenlang op #1 in de charts.

Princeless boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Princeless zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Princeless wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Princeless. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Princeless te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.