• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Prince of Illusions boeken?

Prince of Illusions boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Prince of Illusions

Wilt u Prince of Illusions direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Prince of Illusions

Snel, onbegrijpelijk en spectaculair, dat zijn enkele kernwoorden als we het hebben over de shows van “Prince of ILLUSIONS”. Marcel Kalisvaart creëert met behulp van zijn team zijn illusies zelf en treedt er mee op over de hele wereld.

Magic op Las Vegas niveau is misschien wel de meest rake omschrijving. Marcel’s Kalisvaart acts zijn spectaculair! De illusies zijn uniek en vaak nog nooit gezien.

Er volgen verschijningen, ontsnappingen en gedaanteverwisselingen elkaar in razend snel tempo op. En dat alles omlijst met trendy choreografie, muziek en humor. Een belevenis voor jong en oud! . 

Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, festival, theateroptreden, televisieshow of beurs, het publiek valt van de ene verbazing in de andere. De shows worden gebracht in verschillende uitvoeringen en zijn daardoor geschikt voor iedere locatie en doelgroep.

Boekingsmogelijkheden Prince of Illusions:

Magic Power Show:
5-20 min. (Evenementen, Festivals, TV)

Marcel vertoont spectaculaire topillusies in hoog tempo, begeleid door trendy muziek en choreografie.
 
Participatie Show:
5-20 min. (Evenementen, Beurzen)

Marcel Kalisvaart  vertoont kleine illusies en grote wonderen waarbij het publiek bij betrokken wordt. Geschikt voor de kleinere locaties.
 
Product, Logo en V.I.P. Presentaties: (Magic voor branding, co-operate events, en product presentaties)
Marcel Kalisvaart THE PRINCE OF ILLUSIONS kan zijn magic met elk merk, logo of V.I.P. combineren.

Prince of Illusions boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Prince of Illusions zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Prince of Illusions wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Prince of Illusions. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Prince of Illusions te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.