Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Priester boeken?

Priester boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Priester

Wilt u Priester direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Priester

Priester begon in 2004 met het schrijven van teksten.Ondanks dat hij het nog niet zo serieus nam, was hij altijd al erg gedreven als het ging om tracks opbouwen en het verwerken ervan.

In 2005 ging hij met Nino & Don-G de studio in. Nino & Don-G waren op dat moment veel verder dan dat Priester was, en konden hem op deze manier de kleine kneepjes van het vak bijleren.
Na 2 tracks te hebben opgenomen en daar diverse positieve reacties op kwamen , was de gedrevenheid voor het maken van muziek gegroeit tot een passie.

Hij sloot zich niet lang daarna aan bij de Zaandamse rapformatie LSD en begon zichzelf steeds meer te ontwikkelen als artiest. Zijn eerste kennismaking met de Nederlandse HipHop scene was in 2006.

In een korte periode had Priester zich zodanig ontwikkeld als artiest dat het tijd werd om wat meer van zichzelf te laten horen. In de zomer van 2008 gaat hij de studio in met Nino.
De samenwerking wierp zijn vruchten af. Het duo kwam met een hit genaamd: Uit het oog

Met meer dan 5 miljoen views op het internet, kunnen wij deze track zonder probleem kronen tot een echte Internet-hit.

In een korte periode heeft Priester zijn naam weten te vestigen in de hip hop scene en dit bleef echter niet onbeloond.

Priester boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Priester zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Priester wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Priester. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Priester te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.