Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Prezz boeken?

Prezz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Prezz

Wilt u Prezz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Prezz

Prezz is een jonge frisse enthousiaste band met een gemiddelde leeftijd van 21 jaar. Prezz zit barstensvol energie, brengt muzikaliteit ten top en is interactief en entertainend. Met Prezz krijgt u de meest actuele hits, echte klassiekers én verrassende medley's.

Prezz is muziek op unieke wijze live door getalenteerde muzikanten gebracht, zoals muziek bedoeld is. Het fantastisch front met leadzangeres Inge van Asseldonk en leadzanger Jan van der Laar creëert samen met de overige leden van Prezz de speciale sfeer die gewenst wordt voor uw feest. Prezz brengt de beleving die u van één van de betere coverbands mag verwachten!

De band werkt uitsluitend met een professionele crew en top apparatuur. De sound van Prezz is dan ook altijd van de allerbeste kwaliteit. Dit geldt voor de grote, maar ook de kleinere feesten!

Prezz is flexibel, meedenkend, maar vooral verrassend voor ieder evenement!

Prezz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Prezz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Prezz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Prezz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Prezz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.