Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

POSTMEN boeken?

POSTMEN boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van POSTMEN

Wilt u POSTMEN direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie POSTMEN

Postmen is de succesvolste Nederlandse hiphopact aller tijden. Met hun aanstekelijke mix van reggae en hiphop spelen ze van 1998 tot 2003 veel Europese podia plat en sleept de groep talrijke Nederlandse muziekprijzen in de wacht. Naast rapper, producer, componist en bassist is frontman The Anonymous Mis/ Postman (Remon Stotijn) de drijvende kracht achter de groep. Samen met zanger/rapper Shyrock (Michael Parkinson) en drummer/dj G-Boah (Gus Bear) vormt hij de harde kern van Postmen, die zowel in de studio als op het podium wordt aangevuld met livemuzikanten.

Het debuutalbum Documents slaat in 1998 als een bom en de band scoort hits met Cocktail, U Wait, Renaissance en Crisis. Nederland is een topformatie rijker, zoveel is duidelijk. Documents blijft tot op de dag van vandaag verkopen en is het eerste Nederlandse hiphopalbum dat de gouden status (50.000 verkochte exemplaren) bereikt. Na de albums Revival (2001) en Era (2003) besluiten de afzonderlijke leden hun eigen weg te gaan. Remon gaat verder onder de naam Postman en brengt in 2006 Green uit, met de grote hit ‘Downhill (ft. Anouk)’, gevolgd door de albums Postman in 2009 en Apples & Oranges in 2011 waar hij werd aangevuld door Alyssa Stotijn. Shyrock zit ondertussen ook niet stil en werkt aan verschillende projecten, waaronder het reggaealbum ‘Genesis’ onder de naam Maikal X in 2010.

In maart 2012 besluiten Postman en Maikal X na 9 jaar hun krachten weer te bundelen als Postmen, dit keer aangevuld met de vocale inbreng van Alyssa Stotijn. Momenteel werkt het trio hard aan te verschijnen nieuw materiaal en de band zal op vele festivals te zien zijn deze zomer.

Postmen is terug, en hoe!

POSTMEN boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over POSTMEN zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over POSTMEN wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van POSTMEN. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over POSTMEN te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.