Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

POPGUNNN boeken?

POPGUNNN boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van POPGUNNN

Wilt u POPGUNNN direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie POPGUNNN

Popgunnn is alleen de allervetste dance, rock en hiphop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt. In één doorlopende set van 90 minuten of twee sets van 60 minuten vliegen de hits zonder onderbrekingen je om de oren en zorgt keer op keer voor een ongekend fijn muzikaal oorgasme.

In 2015 vertrokken  de bandleden van POPGUNNN uit de startblokken en inmiddels al door heel Nederland en daar buiten te zien op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest, studentenfeest en hockeyfeest waar de band een spoor van intens geluk achterlaat. Als vaste begeleidingsband van de wereldberoemde 90’s act ‘2Unlimited’ was de band ook de afgelopen drie jaar te zien in o.a. Sportpaleis Antwerpen, Goffertpark Nijmegen, Malieveld Den-Haag en meerder 90’s Festivals in Scandinavië.

Met ijzersterk bedachte mash ups & medleys worden alleen de beste hits moeiteloos aan elkaar geregen en is een uitzinnig groot feest gegarandeerd. Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90’s Classics van 2Unlimited en Peter Andre.

Voeg er héél veel interactie, een flinke dosis CO2, confetti shots en lasers aan toe en je hebt een onvergetelijke live show!

POPGUNNN boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over POPGUNNN zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over POPGUNNN wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van POPGUNNN. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over POPGUNNN te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.