Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.650,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

POPGUNNN boeken?

POPGUNNN boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van POPGUNNN

Wilt u POPGUNNN direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie POPGUNNN

De live band die vetter klinkt dan een DJ!

Alleen de beste Dance, Rock en Hip Hop tracks worden live gespeeld door deze strakke 6-koppige band. In één doorlopende set vliegen de hits van de afgelopen 15 jaar zonder onderbrekingen om je oren.

Avicii, Skrillex, Metallica, Justice, Knife Party, Benny Benassi, Jay Z, The Prodigy, Nirvana, Fatman Scoop, David Guetta, Freestylers, Bodyrockers, NERD, Timbaland, LMFAO, Rage Against The Machine, Daft Punk, Fedde le Grand, Swedish House Mafia, vloeien moeiteloos in elkaar over.

Verwacht niet eerder gehoorde Mash Ups, een rauwe live sound, 60 bekende hits in 90 minuten, veel interactie met het publiek, CO2 Jets, Led Stage Propellers, 3D BackDrop en een volledig sync lopende stand-alone lichtset.

Kortom: Een onvergetelijke live act met een onmiskenbare rauwe live sound die op ieder evenement de show steelt!

POPGUNNN is tevens de vaste begeleidingsband van de bekende 90’s act ‘2Unlimited’! De band stond met Ray en Anita de afgelopen twee jaar o.a. in de Melkweg, Sportpaleis Antwerpen, Heineken Music Hall, Goffertpark Nijmegen en op het Malieveld in Den Haag. 2Unlimited scoorde wereldwijde hits met o.a. ‘No Limit’, ‘Tribal Dance’, ‘Get Ready For This’ en ‘Jump For Joy’.

POPGUNNN boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over POPGUNNN zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over POPGUNNN wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van POPGUNNN. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over POPGUNNN te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.