Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Popeye boeken?

Popeye boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Popeye

Wilt u Popeye direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Popeye

Ontmoet, begroet en knuffel Popeye en ga met hem op de foto in onze fotostudio.

Popeye is een Amerikaans strip- en tekenfilmfiguur, die op 17 januari 1929 voor het eerst in stripvorm verscheen. Vanaf 1933 was hij ook te zien in diverse tekenfilms. Popeye groeide zo uit tot een van de beroemdste en populairste strip- en tekenfilmreeksen ter wereld.

Popeye is ook te boeken voor een gezellige foto-actie.

Popeye boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Popeye zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Popeye wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Popeye. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Popeye te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.